Tilaus- ja peruutusehdot

YLEISTÄ:

Villa Griinin osoite on Parkonniementie 31, 41360 Valkola

Huvilavaraus on sitova, kun olet tehnyt varauksen. Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä. Ilmainen peruutus 60 vuorokautta ennen varausta. Huvila on käytettävissä kello 16 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä kello 12 mennessä, ellei toisin ole sovittu. Huvilan majoituskapasiteetti on 14 henkeä, jota ei saa ylittää. Huomioittehan, että huvila sijaitsee asutulla alueella, jolloin klo 22-07 välinen aika on rauhoitettava. Tontin ulkopuoliset alueet ovat yksityisaluetta, eikä niillä liikkuminen ole sallittua.

MAKSUPALVELUNTARJOAJA:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

AVAIN:

Saat varauksen aloituspäivänä viestin puhelimeen, jossa kerrotaan tarkemmin sisäänpääsystä. Muista varmistaa oikea puhelinnumero varauksen yhteydessä.

PERUUTUSEHDOT:

Mikäli maksusuoritus ei tule varauksen yhteydessä, on Villa Griini Oy:llä oikeus perua varaus ja laskuttaa 100 euron uudelleen käsittelypalkkio. Jos varaus peruutetaan alle 60 päivää ennen vuokrauksen alkua, on Villa Griinillä oikeus olla palauttamatta vuokralaisen maksusuoritteita

Huvilan omistaja voi peruuttaa maksetunkin varauksen, jos kyseessä on ylivoimainen este (Force Majeure). Ylivoimaisia esteitä ovat esimerkiksi kiinteistöön kohdistunut ennalta arvaamaton vahinko (mm. vesivahinko, ilkivalta, palo), jolloin Villa Griini ei voi taata turvallista ja laadukasta majoitusta. Villa Griini ilmoittaa vuokraajalle mahdollisimman pian asiasta ja palauttaa majoitushinnan takaisin, tai sopii uuden ajankohdan.

Mikäli vuokraajat aiheuttavat kohtuutonta meteliä tai häiriötä ympäristön muille toimijoille, on Villa Griinillä oikeus purkaa sopimus välittömästi. Tällöin huvila pitää luovuttaa välittömästi ja vuokramaksua ei palauteta missään mittakaavassa.

SIIVOUS JA LIINAVAATTEET:

Liinavaatteet on aina pedattuina sänkyihin ja pyyhkeet 14 hengelle sisältyvät vuokrahintaan. Loppusiivous sisältyy hintaan, mutta yleissiisteys pitää olla hyvä. Tämä tarkoittaa, että

  • huonekalut ovat omilla paikoillaan
  • pullot ja tölkit on kerätty keittiöntasoille/pussiin
  • pyyhkeet ovat niille osoitetussa paikassa
  • tiskit ovat tiskikoneessa/tiskipöydällä/kaapissa
  • piha-alue on siisti ja tupakantumpit, nuuskat ja pullot on kerätty pois

Mikäli vuokra-ajan päätyttyä kohteen siisteys ei vastaa yllämainittua, on omistajalla oikeus laskuttaa ylimääräiset siivouskulut 100 €/tunti. Jos kohteessa on rikottu tai vahingossa hajoitettu vuokrauksen kannalta tärkeitä paikkoja, joka vaikuttaa seuraavan vuokralaisen viihtyvyyteen, on omistajalla oikeus laskuttaa korjauksista aiheutuneet kulut ja mahdolliset viivästykset tulevalle vuokralaiselle.

Ulkoporealtaan ollessa likainen tai vaatiessa vedenvaihdon tai muun merkittävän huolto-/siivoustyön, omistajalla on oikeus laskuttaa siitä aiheutuneet kulut. Esimerkiksi, jos altaaseen on oksennettu, laskutetaan asiakkaalta veden ja suodattimien vaihdosta 400€ ja seuraavan asiakkaan vaatima hyvitys, jos allasta ei pysty käyttämään. Oksennuksesta tai muista eritteistä altaassa on ilmoitettava aina mahdollisimman nopeasti omistajalle.

Lemmikit ja tupakointi kielletty.

VAHINKOJEN KORVAUS:

Huvilan vuokraaja on vastuussa vuokra-aikana kaikesta huvilaan, irtaimistoon ja huvila-alueeseen kohdistuneista vahingoista ja korvausvelvollinen aiheutetuista vahingoista. Mikäli vahingot ovat syntyneet välinpitämättömyydestä vierasta omaisuutta kohtaan, asiaa käsitellään ilkivaltana, joka ilmoitetaan aina poliisille ja josta vaaditaan korjauskustannusten lisäksi vahingonkorvaus.

Asiakas on myös korvausvelvollinen, jos huvila on jätetty epäsiistiin kuntoon ja normaali siivousaika ei riitä sen puhdistamiseen.

Vahingosta on välittömästi ilmoitettava omistajalle.

Tupakointi on kielletty sisätiloissa. Jos kieltoa rikotaan veloitetaan tuuletusmaksu 400€. Jos haju ei lähde tuulettamalla veloitetaan toimenpiteistä, jotta saadaan mökki hajuttomaksi alkaen 150€/tunti sekä tarvittavat aineet ja muut tarvikkeet.

HENKILÖMÄÄRÄ:

Majoituskapasiteettia ei saa ylittää (14 hlö). Pihaan saa pysäköidä yhden (1) asuntovaunun/-auton, jossa saa yöpyä enintään kuusi (6) henkilöä.

FORCE MAJEURE:

Ylivoimaisen esteen sattuessa (Force Majeure), ei omistaja ole velvollinen korvaamaan äkillistä muutosta mökissä tai korvaamaan rikkoutumista vuokralaiselle. Omistajalla (Villa Griini) on oikeus peruuttaa varaus, jos Force Majeure toteutuu.

ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN:

Jos omistajan ja vuokralaisen kanssa ei päästä tämän sopimuksen puitteissa ja neuvottelulla yhteisymmärrykseen, ratkaistaan asia Keski-Suomen käräjäoikeudessa.

HUOMAUTUKSET:

Kaikki mahdolliset rikkoontumiset tai muut huvilassa havaittavat puutteet/vauriot tulee ilmoittaa välittömästi huvilan omistajalle.

0